Modulaire parkeergarages

Zoals eerder genoemd bestaan al onze parkeergarages uit modules. Dit houdt in dat de parkeergarage bestaat uit verschillende blokken. De modules van onze parkeergarages bestaan uit vloerdelen, kolommen en stalen liggers.

De vloerdelen zijn opgedeeld in parkeerplaatsen en rijbanen. Deze worden aangebracht op stalen liggers welke door stalen kolommen worden ondersteund. De kolommen worden weer geplaatst op de fundering, of op de lager gelegen verdieping.

De parkeerdekken die gelegen zijn op de hogere verdiepingen worden voorzien van een gecombineerde op- en afrit. De rand van de garage zal worden afgewerkt met een spijlenhekwerk. Ter extra beveiliging en om schade aan auto's te voorkomen worden alle parkeerplaatsen voorzien van een geleiderail, welke functioneert als vangrail.

Op de begane grond wordt in de meeste gevallen normaal straatwerk aangebracht. Dit bepalen we per project, afhankelijk van al eerder aangebracht straatwerk en natuurlijk jou wensen. Hoe we de in- en uitgang van de parkeergarage bouwen is afhankelijk van de locatie van de parkeergelegenheid en de aanrijdroute. Daarom bepalen we deze per project.