Waarom Parkeerdek

Op 1 januari 2018 stonden er in Nederland ruim 8,3 miljoen personenauto’s en 1,1 miljoen bedrijfsvoertuigen geregistreerd. Elk jaar groeit het aantal autos, waardoor het tekort aan parkeerplekken toeneemt.

Wij garanderen een hoge continue kwaliteit en hoge bouwsnelheid voor een goede prijs en bieden wij financieringsmogelijkheden aan. 

Natuurlijk is elk bouwproces anders en volledig afhankelijk van jou wensen en de mogelijkheden die de locatie biedt. Wordt het parkeerdek een opzichzelfstaand project, of is deze onderdeel van een groter geheel? Wij bespreken al deze zaken uitvoerig met je door om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen.

Duurzaamheid

Onze constructies zijn volledig demontabel. Dit heeft een groot aantal voordelen. Indien nodig kan de parkeergarage van locatie verplaatst worden, of als tijdelijke oplossing gebruikt worden. Ons modulair systeem is CIRCULAIR bouwen. Als een parkeerdek afgebroken wordt, worden alle modules hergebruikt op andere locaties. Hierdoor creëren wij opvallend weinig bouwafval en helpen wij het milieu een handje. De BREEAM score van ons systeem is “ VERY GOOD ”.

Parkeerdek gaat verantwoord om met mensen, milieu, energie en grondstoffen. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer weten?

Neem contact op