Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Nieuw parkeerdek in Kramp te Varsseveld

Na een oriënterend gesprek met Fixx Totaalbouw, werd er besloten om een 2 laagse parkeergarage te bouwen, met de uitbreidingsmogelijkheden voor nog 2 lagen.

In dit project werden de vloerplaten, constructie, hekwerken en trappen hergebruikt uit het project van het St. Antoniusziekenhuis te Nieuwegein. Wat reeds enkele jaren daarvoor was afgebroken als tijdelijke parkeergarage. Na prettige en constructieve samenwerking met Fixx Totaalbouw is dit project opgeleverd.

Brussels Airport Company

1 jaar geleden

Bouwcombinatie Parkeerdek.com en van Straten Geleiderail b.v. heeft parkeerdek A (200 p-plaatsen) opgeleverd bij Brussels Airport Company.

Lees verder

Nieuw parkeerdek Kramp te Varsseveld

3 jaar geleden

Na prettige en constructieve samenwerking met Fixx Totaalbouw is dit project opgeleverd.

Lees verder

Nieuwe parkeergarage DSV te Venlo

3 jaar geleden

Na de opdrachtverstrekking voor het bouwen van de parkeergarage is binnen 6 maanden de parkeergarage in gebruik genomen.

Lees verder